Potek svetovalnega dela

Lastnikom svetujem pri prepoznavanju potreb psa in mačke v njihovih različnih življenjskih obdobjih, v različnih zdravstvenih stanjih ter jih seznanim z osnovnimi znanji o hranljivih snoveh in prehranskimi priporočili. Lastnikom oblikujem prehranski načrt prilagojen individualno vsakemu obravnavanemu psu ali mački. 

 

V primeru svetovanja in sestave klinične diete, le te predpisujem po predhodno opravljeni veterinarski obravnavi, pri zapletenejših primerih pa tudi v sodelovanju z izbranim veterinarjem.

 

Pri delu uporabljam priporočila, ki so predpisana v: “Nutritional Guidelines For Complete and Complementary Pet Food for Cats and Dogs”, FEDIAF ter NRC. 

 

Mnenja veterinarjev

Kljub neštetim komercialno pripravljenim dietam na tržišču za naše štirinožne prijatelje, sem mnenja, da je najbolj zdrav obrok pripravljen iz svežih domačih sestavin. Seveda je za pripravo popolnega obroka potrebno znanje, ki vam ga lahko poda dietologinja Daša Korže. Vaš ljubljenček vam bo hvaležen.
Dr. Lara Kralj, dr. vet. med.
Veterinarski center Lara
Kot veterinarki in predvsem bioresonančni terapevtki za živali mi naravna in zdrava prehrana pomeni osnovo, na kateri gradim in s pomočjo katere lahko enostavneje in hitreje dosežem ponovno vzpostavitev zdravja in harmonije v telesu. Sodelovanje z Dašo mi pri tem pomaga in resnično sem vesela, da sva združili najina znanja. Optimalna prehrana in bioresonanca z roko v roki sta idealna partnerja v ohranjanju in povrnitvi zdravja našim kosmatincem.
Urša Grahek, dr. vet. med., bioresonančni terapevt
Bioharmonija

strokovno sodelovanje z:

Call Now Button Scroll to Top