Podjetja

Strokovno svetovanje o prehrani psov in mačk

Strokovno do rešitve

Dober nasvet je vreden zlata.​ In enako velja, ko gre za zdravje vašega ljubljenčka.

Svetujemo vam pri prepoznavanju potreb psa in mačke v njihovih različnih življenjskih obdobjih in različnih zdravstvenih stanjih. Glede na opažanja vas seznanimo z osnovnimi načeli in znanji o hranljivih snoveh in prehranskimi priporočili.

Tako kot ljudje se namreč tudi naše živali razlikujejo med seboj. Z individualnim pristopom oblikujemo prehranski načrt, ki je ustvarjen posebej za vašega psa ali mačko. Vsebuje posvet, pripravo jedilnika, navodila za pripravo obrokov in specifična priporočila.

Klinične diete predpisujemo le po predhodni veterinarski obravnavi, pri zapletenejših primerih pa tudi v sodelovanju z izbranim veterinarjem.

Pri delu nas vodijo strokovna načela in priporočila, predpisana v FEDIAF (The European Pet Food Industry – Zveza evropske industrije hrane za male živali) ter NRC (National Research Council – Nutrient Requirements of Dogs and Cats).

Feedko strokovna dejavnost svetovanja je nesponzorirana in deluje samostojno.

Koraki do zdravja

Posvet z lastnikom

Ocena kondicije psa ali mačke (BCS, MCS)

Analiza specifičnih potreb

Predpis optimalne prehrane

Kontrola in prilagoditve jedilnikov

Primeri iz prakse

Sodelujemo z veterinarskimi klinikami:

Pridobite brezplačno e-knjigo
"Kako pripraviti zdrav in slasten obrok
za vašega psa"

Priprava pasjega obroka ni težka in zahtevna. Potrebujete le nekaj kuhinjskih pripomočkov, izbrana živila ter voljo. Vpišite svoj email in poslali vam bomo e-knjigo.