Podjetja

Nefrys®, tekočina

Nefrys®, tekočina

27,70 z vključenim DDV

Za normalno delovanje zgornjih sečil psov in mačk
Nefrys® je inovativna, edinstvena formula za podporo ledvični
bolezni, ki vpliva na samo delovanje ledvic, obenem pa lahko veže
fosfate.

KDAJ?

  • bolezen ledvic 
  • odpoved ledvic 
  • lahko veže fosfate, če ga daš s hrano 
  • je primeren tudi za bolezen ledvic brez povišanega fosfata (nekaj ur pred ali po jedi)

UČINKOVINE

PEA (palmitoiletanolamid) je naravna snov, ki je prisotna v mnogih virih hrane. V živalskem organizmu  pomaga vzdrževati fiziološko ravnovesje številnih organov in tkiv, tudi ledvic. Vpliva stabilizacijo  mastocitov, saj njihove bioaktivne substance vplivajo na delovanje ledvic (tudi na renin) na, posredno  deluje na endokanabinoidne receptorje, neposredno deluje na endokanabinoide, kot 2-AG. 

Nefrys® obnavlja endogene zaloge PEA v najvišji biorazpoložljivi obliki (ultra-mikroniziran, PEA-um). Hitozan in kalcijev karbonat pomagata vzdrževati pravilno raven fosforja in produktov presnove  beljakovin (npr. dušikovih odpadkov) v črevesnem traktu. 

Vsebuje vir silimarina, flavonoida, ki lovi proste radikale.  

PEA-hm 35 mg/ml, silimarin 15 mg/ml, hitozan 35 mg/ml, kalcijev karbonat 30 mg/ml

SESTAVA

Olja in maščobe, palmitoiletanolamid (3,72 %), hitozan (3,72 %), minerali (3,2 %). Senzorični dodatki: izvleček pegastega badlja (Sylibum marianum) (16000 mg/kg).

UPORABA

Odmerjeno količino, navedeno v tabeli, dajte dvakrat na dan, sočasno z obroki, v kolikor je povišan  fosfat (če ni, dajte Nefrys nekaj ur vstran od obroka). Pred uporabo stekleničko dobro pretresite. Vsebino brizge dajte živali neposredno v usta ali jo pomešajte s hrano. Priporočljivo je, da Nefrys®  uporabljate najmanj 6 mesecev. * Dozirajte dvakrat na dan

Telesna teža (kg)  0-4  5-8  9-12  13-16  17-20  21-24  25-28  29-32  33-39  ≥40
Količina (ml)  0,5  1,5  2,5  3,5  4,5  5