Podjetja

O nas

Predani zdravju živali

Feedko poslanstvo

Pravilno uravnotežena in prilagojena prehrana je osnova za zdravje in dobro počutje našega organizma. A vendar prevečkrat pozabljamo na to pravilo, ko gre za naše ljubljenčke.

S primerno izbiro in pripravo hrane lahko poskrbimo za zdrav vsakdan mačk in psov, okrepimo njihov imunski sistem, poskrbimo za zdrave sklepe in kosti, urejeno prebavo, omilimo ali odpravimo določena bolezenska stanja in alergije.

Z individualno obravnavo pripravimo prilagojen prehranski načrt ali klinično dieto in usmeritve, lastniki pa z ustrezno izbiro sestavin in pripravo hrane poskrbijo za dobrobit svojih hišnih ljubljenčkov.

S skupnimi močmi in prilagojenim pristopom lahko obogatimo in polepšamo življenja naših živalic, ki si zaslužijo največ.

Predani odgovornosti

Feedko poslanstvo

Feedko je blagovna znamka, ki je predana zdravju naših in vaših psov in mačk. Uravnotežena in prilagojena prehrana je preventiva za ohranjanje zdravja.​ Ko pa zdravje popusti, primerna in zdrava hrana lahko omili ali celo odpravi simptome bolezenskih stanj.

Z razumevanjem individualnih potreb živali, njenega zdravstvenega stanja in načina življenja lahko hrana naredi ogromno spremembo v kakovosti pasjega ali mačjega življenja.

Zato je tu Feedko. Znanje in strokoven pristop sta na prvem mestu, ko ozaveščamo in izobražujemo o pravilnem prehranjevanju psov in mačk.

Pogosto pa smo mi stranke povedale, da jim primanjkuje časa za kuhanje pasjih obrokov. Zato sem jim prisluhnila in pred kratkim zasnovala tudi novo dehidrirano pasjo hrano Feedko. Novost predstavlja odlično alternativo kuhanemu obroku ali menjavi predelane hrane z zdravo hrano. Je brez konzervansov, umetnih barvil in ojačevalcev okusa ter proizvedena v Sloveniji.

Predani znanju

Daša Korže, mag. inž. zoot.

Daša je ustanoviteljica blagovne znamke Feedko in prehranska svetovalka za pse in mačke. Strokovno znanje in bogate izkušnje so osnova njenega dela.

Magistrirala je na Biotehniški fakultete Univerze v Ljubljani z magistrskim delom Ovrednotenje in izboljšanje prehranske vrednosti doma pripravljenih diet za pse z alergijo na hrano in odpovedjo ledvic, za katerega je prejela fakultetno Prešernovo nagrado.

Na oddelku za prehrano veterinarske fakultete milanske univerze UNIMI, Department of Health, Animal Science and Food Safety VESPA, je opravila prakso usposabljanja za pripravo uravnoteženih in kliničnih diet – specifično prilagojene prehrane ter pridobila izkušnje na področju proučevanja ustreznosti prehranskih izdelkov za hišne živali.

Pridobljena znanja letno nadgrajuje z udeležbo na domačih in tujih strokovnih izobraževanjih.

Zanima me prehransko svetovanje

Trgovina

Pridobite brezplačno e-knjigo
"Kako pripraviti zdrav in slasten obrok
za vašega psa"

Priprava pasjega obroka ni težka in zahtevna. Potrebujete le nekaj kuhinjskih pripomočkov, izbrana živila ter voljo. Vpišite svoj email in poslali vam bomo e-knjigo.