Podjetja

Kdo je Feedko?

Če se sprašujete, ali je Feedko prava rešitev za zdravstvene težave vašega psa ali mačke, vam bo morda prav prišla kakšna informacija več o meni.

Izbira študija je bila preprosta

Blagovna znamka Feedko se razvija vse od mojega otroštva. Piko na i je dodal študij na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, ko sem začela odkrivati, kako lahko z ustrezno prehrano psom in mačkom v primeru bolezni lajšamo in izboljšamo življenja.

Diete in sodelovanje z drugimi podjetji

Po izobrazbi sem magistrica inženirka zootehnike, svoje znanje sem pridobivala na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani, magistrirala sem z magistrskim delom Ovrednotenje in izboljšanje prehranske vrednosti doma pripravljenih diet za pse z alergijo na hrano in odpovedjo ledvic, za katerega sem prejela tudi fakultetno Prešernovo nagrado. Prakso usposabljanja za pripravo uravnoteženih in kliničnih diet – specifično prilagojene prehrane sem opravljala na oddelku za prehrano veterinarske fakultete milanske univerze UNIMI, Department of Health, Animal Science and Food Safety VESPA, kjer sem pridobila tudi izkušnje na področju proučevanja ustreznosti prehranskih izdelkov za hišne živali. Še naprej se aktivno izobražujem in med drugim delujem kot predavateljica, mentorica, razvijam produkte in formulacije za druga podjetja.

Poklic, ki ga opravljam s srcem

Leta 2018 sem ustanovila Feedko, podjetje, specializirano za strokovno svetovanje za prehrano psov in mačk. S prilagojenimi individualnimi prehranskimi načrti in kliničnimi dietami pomagam hišnim ljubljenčkom živeti bolj zdrav vsakdan. Moj cilj je izboljšati njihovo kakovost življenja, odpraviti ali omiliti bolezni, ter podaljšati življenje vašega psa ali mačke.

Sem pa tudi avtorica prve slovenske dehidrirane pasje hrane Feedko, ki predstavlja alternativo domačemu kuhanemu obroku. Narejena je iz 100-odstotnega mesa, žit ter zelenjave, mešanici je dodan tudi vitaminsko mineralni dodatek, hrana pa je brez dodanih konzervansov, arom in ojačevalcev okusa.

Hvaležna svojim strankam

V Feedko obravnavi je bilo že preko 550 psov in mačk in z veseljem pomagam tudi vašemu kosmatincu. Postreženih je bilo preko 500.000 Feedko obrokov, lastniki pa poročajo o pozitivnih efektih Feedkotov: hrana blagodejno vpliva na prebavo, pripomore k povečanju energije, bolj sijoči dlaki in svežemu zadahu ter je lahko podpora za boljši apetit.

Inovativna pasja hrana Feedko je bila izbrana tudi v 6. sezono oddaje Štartaj Slovenija!, Feedko pa sodeluje tudi v prvem pasjem resničnostnem šovu Pasja Sreča.