Podjetja

Kontrolni posvet: »A je nujen?«

»Ah, saj smo opravili posvet in sledimo dogovorjenemu.«

»To pa res ni potrebno, nimamo ne časa in ne denarja za take zadeve.«

»Joj, sem pozabil, ampak saj ni bilo nujno… «

To so pogosto misli lastnikov, ko omenim, kako pomemben je Feedko kontrolni PREHRANSKI posvet: kontrola je skoraj tako pomembna kot prvi strokovni posvet o prehrani psa ali mačke.

Pri prvem posvetu namreč ugotavljamo, kaj in kako ustreza določena hrana psu/mački, pregledamo zgodovino hranjenja, dosedanje načine hranjenja in dotaknemo se načina življenja. Preverimo, ali so prisotna bolezenska stanja, intolerance, alergije. Feedko posvet se konča z individualno predpisano dieto s strani mag. inž. zoot. Daša Korže, ki upošteva vse specifike psa/mačke in navad oz. življenjskega stila lastnika.

Ampak …

Temu NAJ SLEDI še KONTROLNI POSVET. Zakaj? Takrat šele preverimo, če predpisana dieta deluje. Vidimo, kako psu ali mački ustrezajo posamične sestavine in predvsem: spremljamo napredek. Pogledamo, kako je s počutjem in zdravstvenim stanjem. Pogovorimo se o vaših opažanjih, po potrebi prilagodimo sestavine ali recepte, podam tudi nadaljnje koristne usmeritve.

Na ta način pristopimo k zdravju in dobremu počutju živali celostno. Znanje, ki ga dobite na Feedko posvetu pa traja za vse življenje.

Vse prepogosto se zase in za svoje živali na strokovnjaka obrnemo šele, ko je stanje kritično – bolezen napreduje. Na tem mestu naj poudarim, da tudi psi in mačke niso izjema, ko govorimo o preventivi. Seveda se vplivu genetike ali okolja skoraj ne moremo izogniti, lahko pa poskrbimo, da ne vključujemo dodatnih znanih tveganih dejavnikov.

Na Feedko kontrolo se lahko prijavite preko spleta in izberete točno določen termin, ki vam ustreza. Na voljo pa smo tudi preko telefona in maila.