Podjetja

So Feedko stranke zadovoljne?

Izkušnje strank Feedko svetovanj potrjujejo, da prehrana še kako vpliva na zdravje in dobro počutje njihovih kosmatincev. Po anonimni anketi smo prejeli številne pozitivne povratne informacije o učinkih naših nasvetov. Kar preko 97 odstotkov strank jih je ocenilo kot zelo strokovne, navodila pa kot zelo jasna.

Med odgovori smo prejeli različne zgodbe o izboljšanju zdravstvenega stanja, omilitvi bolezni in splošnem počutju psov in mačk.

Nekaj najbolj izpostavljenih odzivov vključuje:

  • Zdravstvene težave so se normalizirale, bolezensko stanje se je izboljšalo. Večina lastnikov je opazila izboljšanje zdravstvenega stanja svojih ljubljenčkov, kar se kaže v boljšem počutju in vitalnosti. O tem pričajo krvni izvidi, ki so kljub določenem bolezenskem stanju ob Feedko dieti končno spet normalni. Psi pa so kljub bolezni normalno aktivni.
  • Izguba telesne teže: uravnavanje telesne teže na idealno je vodilo do boljšega počutja, manj bolečin v sklepih, do boljše dlake in uravnane prebave.
  • Rešitev po hudi bolezni: lastniki so uspeli rešiti svojo psičko po hudem vnetju trebušne slinavke s pomočjo nasvetov o prehrani; v drugem primeru so uspeli omejiti simptome tumorjev na jetrih; v tretjem pa smo bili uspešni pri ledvični odpovedi.
  • Bolj sijoča dlaka in več energije: mnogi lastniki so opazili, da ima njihov pes svetlečo in gosto dlako ter več energije, kar pripisujejo pravilni prehrani in ustreznim prehranskim dopolnilom.
  • Boljša prebava: z izbiro ustrezne hrane je prišlo do boljšega izkoristka hranil in zato manjšega (in lepšega) izločka, nič več driske.
  • Boljši apetit: marsikateri pes je odkril, da je njegova hrana lahko tudi zelo zelo dobra in je pozabil na izbirčnost.

Vaši ljubljenčki si zaslužijo najboljšo možno oskrbo, in pravilna prehrana je ključ do njihovega zdravja in dobrega počutja. Kot vedno poudarjamo, je pri strokovnem svetovanju o pasji in mačji prehrani zelo pomembno sodelovanje lastnikov. Mag inž. zoot. Daša Korže pri svetovanju upošteva tudi lastnikov življenjski stil, navdušenje nad kuho in znanje. Vendar je ključno, da vsi udeleženi sodelujejo kot dogovorjeno, saj le tako lahko zagotovijo rezultate in dobro počutje psov in mačk.

Pri spreminjanju prehrane se določene spremembe na zdravju živali poznajo takoj, druge pa se zgodijo na dolgi rok. Zato je pomembno vzajemno zaupanje, predanost in vztrajnost.

Hvala vsem strankam za zaupanje in pozitivne povratne informacije. Skupaj zagotavljamo boljše življenje za vaše ljubljenčke!